Популярне

Чемпіоном світу з водно-моторного спорту у Тернополі став уродженець Італії Клаудіо Фанзіні

Чемпіонат світу з водно-моторного спорту 2019 відбувався впродовж двох днів – 24 та 25 серпня – у Тернополі. Змагалися 37 команд з 14 країн у класах F-500, F-250 та F-125.

Цього року тернополяни побачили нагородження Чемпіона світу у класі F-250, адже саме останній етап Чемпіонат світу у цьому класі відбувався у Тернополі. У класах F-500 та F-125 були нагороджені переможці, як кращі лише в одному з чотирьох етапів.

Міський голова Сергій Надал нагородив переможців спільно з президентом Національної федерації водно-моторного спорту України Віктором Шемчуком, комісаром Міжнародного водно-моторного союзу та представником генерального партнера змагань – компанії «Креатор-Буд».

 «Впродовж двох днів Тернопіль був центом Чемпіонату світу з водно-моторного спорту і ми мали честь приймати кращих гонщиків з усього світу. как взять кредит в латвии Також ми маємо можливість побачити нагородження Чемпіона світу у класі F-250, а це означає, що на Набережній ставу з’явиться ще одна Зірка чемпіона, - зазначив Сергій Надал. – Впродовж цих днів тисячі тернополян мали змогу побачити видовищні змагання на воді, тож від імені усіх жителів нашого міста запрошую усіх суддів та учасників наступного року відвідати Тернопіль».

 

ПЕРЕМОЖЦІ ЕТАПІВ ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ З ВОДНО-МОТОРНОГО СПОРТУ 2019 У ТЕРНОПОЛІ

F-125:

1 – SEBASTIAN KECINSKI (POL)

2 – HENRYK SYNORACKI (POL)

3 - VIKTOR LUBENOV (BUL)

F-250:

1 – CLAUDIO FANZINI (ITA)

2 – ANDREA ONGARI (ITA)

3 – DAVID LOUKOTKA (CZE)

F-500:

1 – ATTILA HAVAS (HUN)

2 – MARIAN JUNG (SVK)

3 – MILEN MARINOV (BUL)

ЧЕМПІОНИ СВІТУ З ВОДНО-МОТОРНОГО СПОРТУ

у класі F-250:

1 – CLAUDIO FANZINI (ITA)

2 – ANDREA ONGARI (ITA)

3 – INGO HEPNER (GER)

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією