Популярне

Як заохотити чоловіка приготувати вечерю?

Жінкам здавна відома абревіатура КПП: кухня, плита й посуд. Для більшості вона звучить як вирок. Та якщо Вам набридло щодня сидіти в роздумах про те, що приготувати на вечерю, не забувайте: чоловіки прекрасно знають  як варити борщ і смажити котлети, але чомусь не спішать тішити нас своїми кулінарними вміннями.

Що ж підштовхне Вашого коханого проводити час на кухні? Ось декілька секретів.

1.    Витратьте кошти, щоб придбати новітню техніку
Кожен чоловік далеко в душі залишається дитиною. Недарма дружини часом жартують, що перші сорок років дитинства для їхніх мужчин по-особливому важкі. Нова техніка на кухні – це своєрідна іграшка, якою хочеться потішитися. А якщо це, наприклад, кухонна мультиварка, то іншого виходу, як приготувати їжу у чоловіків не залишається. Поки не випробує усі режими – точно не заспокоїться. Такий фокус також пройде з фритюрницею або мікрохвильовою піччю.

2.    Кладіть на видне місце кулінарні журнали
Візуальний ефект найкраще пробуджує апетит в чоловіка. Часом присмажена курочка на картинці не тільки здатна викликати бажання смачно нею поласувати, але й розвиває кулінарний азарт. А якщо біля зображення ще й розміщений рецепт з приготування – можете не сумніватися, чоловіча цікавість точно не дозволить йому всидіти на місці. Головне забезпечити в холодильнику наявність потрібних продуктів

3.    Говоріть коханому компліменти
Ласкаве слово позитивно впливає не тільки на жінок, але й на чоловіків. Зрештою, це обумовлено особливостями людської психології. Він приготував стейк, але сильно його переперчив – молодець! «Я такого смачного зроду не їла!» Будьте певні, що чим частіше Ви говоритимете чоловіку компліменти в сторону його кулінарних вмінь, як він продовжуватиме готувати щось нове знову і знову, щоб не підірвати свого авторитету й викликати у Вас ще більшу симпатію та довіру. До слова, похвальні слова мають «чарівну» силу не тільки в галузі кулінарії. З їхньою допомогою можна розвинути в чоловіка бажання розвішувати одяг на балконі або застелювати вранці ліжко.

4.    Відправляйте його в супермаркет за продуктами
Навіть якщо Ви дали чоловіку складений список продуктів, це не означає, що він не має права внести туди певні корективи. Наприклад, Ви сказали купити куряче філе, але, обійшовши увесь м’ясний відділ, йому захотілося телятини. Коли чоловік принесе додому свою «хвилинну слабість», запропонуйте йому самостійно приготувати із неї страву, в той момент щиро радіючи, як раділи колись жінки, коли їхні «мисливці» приходили із полювання. Таким чином він відчуватиме за собою певну відповідальність.

5.    Халатно віднесіться до приготування його улюбленої страви
Дещо жорстокий й ризикований метод. Але, як відомо, хто не ризикує, той…не їсть вечері, приготовленої чоловіком. Ви можете сказати, що не вмієте готувати таку смачну печінку, яку готує Ваш чоловік і щоб досягти такої майстерності смажити картоплю Вам ще треба вчитися й вчитися! Тому волієте, щоб ці блюда готував для сім’ї тільки він.

6.    Підіть в гості до кулінарів
Наостанок порада, яку застосовують жінки, будучи у відчаї. Беруть свого судженого під руку і йдуть в гості до друзів, які люблять готувати й роблять це щодня з неймовірною легкістю. Все, що від Вас потрібно – поцікавитися: «Цей салат, мабуть, так важко приготувати!». Судячи з усього, що у Ваших друзів на приготування цієї страви пішли роки практики, у відповідь Ви почуєте: «Зовсім ні. Елементарно! Береш варену моркву…». Після таких слів шлунок чоловіка швидко зреагує, особливо, якщо у салаті є м’ясо (інстинкт самозбереження ще ніхто не скасовував). Йдучи додому назад, Ви матимете час, щоб посперечатися, хто варить телятину, а хто займеться чищенням й нарізкою овочів. Зрештою, готувати разом набагато веселіше!
 

Ольга Рогацька
Всі статті автора

7+Я

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією