Популярне

Жіночі капризи чи реальні потреби?

У жінки проблем з бажаннями немає, завжди хочеться щось купити, кудись сходити.

 Одна проблема - чоловіки не завжди розділяють ці прагнення. Більше того, звинувачують нас у марнотратстві, а про нездатність встояти перед покупками складають легенди і образливі анекдоти. Які бажання сучасна дівчина може вважати виправданими, а які сміло пригнічувати?
Якісна косметика. Акцент в даному словосполученні слід робити на слово "якісна". Розкручені бренди випускають дрібниці не рідше за виробників мас-маркету, а витрачати величезні кошти  виключно заради гучного напису на упаковці - безглуздо. Знайдіть косметику на  "свої" кошти та ту, яка підходить саме вам. Це можна зробити, досліджуючи усі цінові ніші та уважно вивчаючи написи на упаковках.
Не відмовляйтесь від косметики зовсім. Адже, відмовившись від неї, можна забути про доглянутий вигляд. Навіть якщо ви не користуєтеся тушшю та пудрою, щоб очистити шкіру від блиску і пилу знадобиться гель або тонік для вмивання. Від мила з’являється почуття стягнутості,  тому шкіру тіла необхідно зволожуват лосьйоном. У косметичному арсеналі будь-якої дівчини мають бути: креми для обличчя, лиця, рук тощо, помада, блиск, дезадорант. Косметику підбирайте з урахуванням потреб вашої шкіри.
Якщо ви звикли відвідувати салони краси та косметичні центри, то робіть це з розумом. Наприклад, в   дні знижок, або в так звані клієнтські дні, коли проходить презентація нового продукту або марки - тоді можна отримати той же масаж обличчя або зачіску абсолютно безкоштовно.
Одяг. Економити на одязі набагато простіше, ніж здається. Ніхто не примушує вас купувати речі в секонд-хендах або магазинах митного конфіскату. Досить просто мати доступ в інтернет і трохи часу. У кінці будь-якого сезону більшість мережевих магазинів і каталогів одягу оголошують розпродажі з феноменальними знижками. Особлива удача – «розпродаж останнього розміру». Углядівши симпатичну блузу, приборкайте свій шопоголізм і запасіться терпінням. Потім самі будете здивовані істинною вартістю вподобаної речі.
При купівлі одягу і взуття через інтернет дотримуйтеся «правила протилежного сезону». Взимку купуйте блузи, топи, сарафани, шорти і купальники. Влітку - пуховики, джинси, шарфи і чоботи.
Зберігайте тверезість розуму навіть під час розпродажів. Купуйте тільки ті речі, які потрібні або ті, що можуть різноманітити наявну колірну гамму. Обов’язково порівнюйте ціни на ту або іншу річ перед купівлею в різних магазинах. У інтернеті існують сервіси, за допомогою яких можна отримати усю інформацію про вартість вибраного товару на різних сайтах. Враховуйте вартість доставки, іноді вона досягає ціни купівлі. На жаль, тільки гіганти інтернет-торгівлі можуть похвалитися пунктами безкоштовної доставки.
Експерименти з нарядами, незвичними для вашого повсякденного стилю, зазвичай закінчуються животінням готичної сукні або брюк в стилі "мілітарі" на полиці шафи. Тричі подумайте, перш ніж купувати подібні речі. Не відмовляйтеся від одягу і взуття, якщо вони потребують елементарного ремонту. Візьміть за правило регулярно міняти набійки на каблуках, перевіряти наявність гудзиків на блузах, кардиганах, плащах і піджаках.
Відмовтеся від порожніх прогулянок з подружками по брендових магазинах.  На зміну бажанню подивитися часто приходять думки про купівлю. В крайньому випадку, якщо не можете відмовити собі в цьому задоволенні, не беріть з собою кредитну карту і великі суми готівки.
У гонитві за економією головне не перетворитися на скупердяйку. Не варто їхати на інший кінець міста заради купівлі крему на 20 гривень дешевше або йти додому пішки, стираючи ноги в кров через високі  каблуки, жаліючи при цьому гроші на поїздку в таксі. Не відмовляйте собі в предметах особистої гігієни, якісному харчуванні, послугах кваліфікованих лікарів, дорогих, але дієвих медикаментах.
 

Оксана Москалюк
Всі статті автора

7+Я

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією