Популярне

«Мотор’ролла»

11 травня у місті виступатиме хмельницький рок-гурт «Мотор’ролла». Концерт відбудеться у арт-пабі «High Hopes». Початок концерту о 19:00. Ціна квитка: 60-70 гривень.

«Мотор’роллу» не часто можна побачити на центральних телеканалах країни у різних телевізійних проектах та шоу. Вони не люблять піаритись, особливо таким чином, і не прагнуть здобути популярність.

- Якщо порахувати на пальцях двох рук кількість популярних рок-гуртів в нашій країні, то говорити про популярність не доречно, – заявляє в інтерв’ю фронтмен гурту Сергій Присяжний. – Ми не кидаємось в очі і не створюємо неіснуючих інформаційних приводів, щоб нагадати про себе. Популярність не є ціллю нашої команди. У гурту і без того постійні концерти.

Останнiй альбом гурту «Мотор’ролла» «Кольорові сни» вийшов досить давно, ще 3 липня 2008 року. Пізніше гурт виступив проти безкоштовного завантаження музики через Інтернет, на підтримку ініціативи Коаліції Виконавців і Продюсерів України.
У відео, відзнятому на підтримку ідеї, безкоштовне скачування музики прирівнюють до її знищення.

- Зі свого боку можемо додати, що повага до особистої власності і здобутків є основою здорового суспільства. Бабоси - це лише показник і засіб, а метою залишається покращення людського життя в нашому світі ;) А поки дивіться! – йдеться у заяві музикантів на офіційному сайті.

- Ми вже змінили своє відношення до альбомів, тому що диски не продаються, - пояснює ситуацію Сергій Присяжний. - На запис альбому потрібно витратити від 20 до 30 тисяч доларів. Ми не можемо поки що такого собі дозволити.

Музику до пісень «Мотор’ролли» пише Сергій Присяжний, тексти – Тамара Приймак. Співає гурт українською мовою, російських пісень у них немає.

- Вже протягом 15-ти років гурт «Мотор’ролла» декларує, що російською мовою вже все заспівали і вона не така для нас цікава, - каже фронтмен гурту Сергій Присяжний.

- Я вчився в російській школі, виховувався також на російській мові. Проте я сам вивчив рідну мову, закохався в неї і в українську естетику.
Гурт «Мотор’ролла» постійно співпрацює з іншими гуртами та виконавцями, записує спільні пісні.

- У нас з музикантами професійна дружба, - говорить Сергій Присяжний. - Я поважаю Сашка Положинського, Вадима Красноокого, «Скрябіна», Олега Скрипку, Олега Лапоногова, хоча ми не знайомі з ним.

11 травня 1994 року відбувся перший публічний виступ гурту «Моторолла». Цей день вважають офіційним днем народження гурту тоді ще під назвою «Piractum Est» – ця фраза з опущеним донизу великим пальцем руки на гладіаторських бійках означала – «добити». Влітку 1994 року гурт назвали «Мотор’ролла», що є скороченням двох слів – «мотоцикли» та «рок’н’ролл». Пише vsim.ua

Хмельницький

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією