Популярне

Програма Фестивалю Давньої Музики

Фестиваль Давньої Музики, який мав відбутися восени, пройде у Львові та Ужгороді 21-29 червня під титулом "Майстерня барокової музики". Цьогоріч фестиваль здивує великою кількістю майстер-класів та концертів. Пропонуємо ознайомитися з програмою заходів фестивалю.

 

Концерти 

Неділя 21 червня

18.00

Кав‘ярня-галерея “Штука” (вул. Котлярська, 8) КОНЦЕРТ-ЗУСТРІЧ з юними скрипалями-віртуозами Іллею Бондаренком і Тетяною Жмендак (Київ) за участю Ігора Пацовського, віолончель Олени Жукової, клавесин (Київ).

 

Понеділок 24 червня

19.00

Будинок органної та камерної музики (вул. С. Бандери, 8) В межах проекту “Запалюючи серця” Чарівний світ музики бароко. Юні віртуози запрошують Твори композиторів Франції, Італії Ілля Бондаренко, Тетяна Жмендак, скрипки (Київ) Артем Полуденний, віолончель Олена Жукова, клавесин (Київ).

 

Вівторок 25 червня

19.00

Будинок органної та камерної музики (вул. С. Бандери, 8) MONARCA DELLA TROMBA Томаш Слюсарчик, труба (Краків) і учасники його курсу майстерності Надія Величко, орган (Львів).

 

Середа 26 червня

16.00

Музично-меморіальний музей С. Крушельницької (вул. С. Крушельницької, 23) МУЗИЧНИЙ САЛОН У СОЛОМІЇ КРУШЕЛЬНИЦЬКОЇ CLAVE-DUO (ВАРШАВА) Ірміна Обоньска, Марек Топоровскі,фортепіано.

 

Середа 26 червня

19.00

 

Будинок органної та камерної музики (вул. С. Бандери, 8) CONSORT SONG Анастасія Арбузова, сопрано, Юрій Ґадзецький, бас (Львів) Інна Коружак, сопілка, Анна Іванюшенко, клавесин (Львів) Ґамбовий консорт (Київ/Ужгород) під керівництвом Петера Беновіча (Ґрестен, Австрія).

 

Четвер 27 червня

19.00

Будинок органної та камерної музики (вул. С. Бандери, 8) PEROLA BAROCCA Тріо Trifolium (Варшава/Львів) Анастасія Арбузова, Божена Корчинська, сопілки (Львів) Марек Топоровскі, клавесин (Варшава).

 

П’ятниця 28 червня

19.00

Будинок органної та камерної музики (вул. С. Бандери, 8) ЦЕРКОВНА МУЗИКА РЕЧІ ПОСПОЛИТОЇ XVII CТОЛІТТЯ. МАРЦІН МЄЛЬЧЕВСЬКИЙ І ЙОГО ШКОЛА Капела XVII століття Caрpella Leopolita (Ґрестен/Київ/Ужгород/Львів); диригент: Марек Топоровскі (Варшава).

 

Субота 29 червня

19.00

Ужгород. Кафедральний Хресто-воздвиженський собор (вул. Капітульна, 9) ЦЕРКОВНА МУЗИКА РЕЧІ ПОСПОЛИТОЇ XVII CТОЛІТТЯ. МАРЦІН МЄЛЬЧЕВСЬКИЙ І ЙОГО ШКОЛА Капела XVII століття Caрpella Leopolita; диригент: Марек Топоровскі.

 

Майстер-класи

Субота 22 червня – вівторок 25 червня

Музичне училище ім. С. Людкевича (пл. М. Шашкевича, 5) Курс барокового виконавства на трубі (проф. Томаш Слюсарчик, Польща).

 

Неділя 21 червня – середа 26 червня

Будинок органної та камерної музики (вул. С. Бандери, 8) Курс для виконавців на віолі да ґамба (проф. Петер Беновіч, Австрія).

 

Понеділок 24 червня – вівторок 25 червня

Музичне училище ім. С. Людкевича Курс вивчення і застосування барокових строїв (проф. Марек Топоровскі, Польща).

 

Аллочка Сердюк
Всі статті автора

Львів

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією