Популярне

У Тернополі виділили додаткові кошти на проведення дезінфекції

Міська рада Тернополя виділила 460 тисяч гривень на закупівлю дезінфекційних засобів та засобів індивідуального захисту.

З метою виконання заходів із недопущення поширення короновірусу, управлінню транспортних мереж та зв’язку Тернопільської міської ради дозволили перерахувати КП «Тернопільелектротранс» сто шістдесят тисяч гривень. Підприємство має використати ці кошти на проведення дезінфекції транспорту та закупівлю засобів індивідуального захисту для працівників, які проводять дезінфекцію.

Також надали фінансову підтримку у сумі триста тисяч гривень об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків, управителям та надавачам житлово-комунальних послуг на придбання дезінфікуючих засобів, медичних масок тощо.

– Виділяємо кошти обслуговуючим підприємствам для закупівлі дезінфікуючих засобів для обробки під’їздів на виконання рішення штабу, – зазначив Владислав Стемковський, заступник міського голови. – йдеться про дезінфекцію ліфтів, панелей ліфтів, сходових кліток на кожному поверсі, перил. Закуплені засоби захисту для працівників, тому що дезінфікуючий препарат може викликати алергію у людини яка з ним працює, це захисні окуляри, маски, респіратори. Фактично  це все підприємства самостійно вже закупили і дезінфекція під’їздів, відбувається. Але якщо не купимо на запас необхідних засобів, то через пару днів не зможемо вже їх придбати, тому виділяємо кошти, щоб можна було зробити резерв.

Міський голова Сергій Надал додав, що рішенням 48-ої сесії всіх балансоутримувачів, керівників ЖЕКів, інших суб’єктів, які утримують житловий фонд з 18 березня зобов’язали забезпечити щоденну обробку ліфтів, ліфтових кабін, місць загального користування спеціальним дезрозчином.

Інеса Рейвен
Всі статті автора

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією